Laksprayen

Naast latexsprayen hebben wij ook de service laksprayen…

De voorbehandeling bij lakspuiten is hetzelfde als bij traditioneel schilderwerk. De niet te spuiten delen worden zorgvuldig door ons afgeplakt en afgeschermd. Pas als alles is voorbehandeld en afgeplakt, is het object klaar om gespoten te worden.

Lakspuitwerk geeft een prachtig egaal resultaat. Het is leverbaar in diverse afwerkingen (mat/zijdeglans en glans) en in elke gewenste kleur. Uw woning, kantoor- of bedrijfspand krijgt een geheel nieuwe uitstraling.

Uiteraard leveren wij uw woning, kantoor- of bedrijfspand na onze werkzaamheden schoon op! Indien gewenst verzorgen wij een schoonmaakploeg voor uw net gekochte of gehuurde huis, zodat u direct in kan huizen. Meer info hierover kunt u krijgen tijdens ons adviesgesprek.

Laksprayen in plaats van schilderen

Het aanbrengen van lak gaat met een verfspuit sneller en efficiënter dan met een kwast of roller. We kunnen de hoeken en plekken die met een kwast moeilijk te bereiken zijn met de verfspuit wel goed van een laklaag voorzien en het is vaak in één keer dekkend.

Bovendien is er met lak spuiten geen contact met het te schilderen oppervlak en daardoor zijn er geen sporen en aanzetten zichtbaar zoals wel vaak het geval is bij schilderen met een kwast of roller.

Het aanbrengen van lak door te spuiten geeft een betere dekking dan met een roller of kwast.

Voorbeeld van een mooi gesprayde trap in een Jaren 30 woning in Eindhoven

Voorbeeld van een gespoten kozijn in een nieuwbouwwoning in Waalre

Ook voor buitenwerk!

Ook voor het spuiten van uw buiten houtwerk, tuinhout zoals tuinhuisjes, schuren, schuttingen en poorten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien dit van een dekkende en beschermende verflaag, waardoor vergrijzing van uw buiten houtwerk door weersomstandigheden niet meer aan de orde is. Uiteraard kunnen transparante of semi transparante beitsen ook verspoten worden.

Is uw houtwerk binnenkort aan een nieuwe laklaag toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Bedrijven en organisaties:

Ook bedrijven en organisaties’s kunnen bij ons terecht voor deskundig spraywerk van allerlei industriële objecten als containers, damwanden en buitengevels. Ook werkunits en bouwketen sprayen wij met industriële coatings

Hoogwaardige damwand coating in vele kleuren leverbaar

Een ander groot voordeel is dat de coating in vele kleuren leverbaar is, waardoor u uw bedrijfspand tegelijkertijd een nieuwe uitstraling kunt geven. De tijd dat damwandplaten voornamelijk grijs waren is voorbij. U kunt uw bedrijf op laten vallen in uw omgeving zonder extra kosten te hoeven maken, doordat dit samengaat met het onderhoud. Ook kunt u natuurlijk uw damwandplaten laten spuiten, alleen om de uitstraling van uw bedrijf aan te pakken. Dat de hoogwaardige professionele coating ook direct de damwandplaten jarenlang beschermd is dan heel mooi meegenomen.

Na de voorbewerking gaan we de mobile paardenstal sprayen met een industriële lak.

Waardevermeerdering van uw bedrijfspand

Door het onderhoud van de damwandplaten vermeerdert u ook de waarde van uw bedrijfspand. De representatieve uitstraling naar de omgeving die het bedrijfspand door het damwand spuiten krijgt, geeft een goede eerste indruk aan iedereen die langs uw bedrijfspand rijdt of aan uw bezoekers. Dat is van grote waarde, zeker als u plannen heeft om uw bedrijfspand in de nabije toekomst te verkopen. Het geld dat u besteed aan dit onderhoud zou u ook kunnen zien als investering in plaats van kosten.

Uw bedrijfspand spuiten

Uw bedrijfspand spuiten brengt alleen maar voordelen met zich mee. Op langere termijn, maar ook op het moment dat het damwand spuiten plaatsvindt. Door onze expertise kunnen wij uw bedrijfspand spuiten terwijl de werkzaamheden van uw bedrijf doorgaan. U merkt nauwelijks dat wij aan het werk zijn, we bezorgen u zo min mogelijk overlast. Wij beschikken over verschillende spuittechnieken, geschikt voor zowel grote als kleinere oppervlakten waardoor door wij snel en efficiënt kunnen werken om uw bedrijfspand snel op te kunnen leveren. Vooraf geven wij u een tijdsindicatie hoelang wij bezig zijn, zodat u weet hoelang het bedrijfspand spuiten ongeveer gaat duren en wanneer wij uw bedrijfspand verwachten op te leveren.

Wij maken bij voorkeur persoonlijk kennis met onze klanten tijdens een bezichtiging voor de juiste beoordeling van het project. Dit heeft altijd toegevoegde waarde, wat resulteert in het juiste advies, goed afgestemd op u en uw project.

Neem gerust en vrijblijvend contact op. Dat mag telefonisch, via app of per email.

G. van den Hurk  06 23 00 46 09